پنیرو مینای دندان

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74769
    araghi
    مشارکت کننده

    استفاده از پنیر همراه با شیرینی یا غذا و میوه، از خورده شدن مینای دندان به وسیله اسیدهای ناشی از تجزیه خوراکی ها جلوگیری می کند.
    براساس تحقیقات یک پژوهشگر انگلیسی از دانشگاه “نیوکاسل” حضور اجزای پنیر در دهان سبب می شود تا از عمل باکتری های موجود در دهان که با تخمیر شکر موجود در شیرینی و میوه، به مینای دندان حمله ور می شوند، جلوگیری شود.
    تحقیقات نشان می دهند که مقدار شکری که شخص در روز مصرف می کند در تخریب دندان های وی عامل تعیین کننده به شمار نمی آید بلکه دفعات مصرف مواد شیرین در روز است که می تواند سرعت نابودی مینای دندان را افزایش دهد.
    در مورد مصرف پنیر و شیرینی این دو نکته شایان توجه است که چون پنیر فسفر بدن را کاهش می دهد و می تواند بر کارکرد مغز تاثیر گذارد، مصرف اندکی گردو همراه با پنیر به منظور جبران فسفر از دست رفته مناسب است.

    #98854
    s.samadi
    مشارکت کننده

    درسته خانم عراقی علاوه بر این آجیل های خام هم محافظ های خوبی برای دندان هستند ومانع از پوسیدگی دندان ها می شوند

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.