پنیر و کم شدن هوش؟؟؟!!!!!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70709
    v.fazel
    مشارکت کننده

    برخی تصور می کنند خوردن پنیر سبب کاهش هوش و به قولی خنگ شدن شان می شود، در حالی که متخصصان تغذیه این موضوع را رد کرده و تاکید می کنند که این یک باور اشتباه است.
    پنیر یک ماده غذایی بسیار غنی از پروتئین و کلسیم است و به همین دلیل ماده غذایی با ارزشی محسوب می شود. در عین حال یک ماده خیلی خوب برای تامین لبنیات مورد نیاز بدن است.پنیر در رژیم غذایی بسیار با ارزش است و باید خیلی بیشتر مورد استفاده قرار گیرد. یکی از بهترین جاهایی که می توان از این ماده پرارزش استفاده کرد، صبحانه است.
    پنیر، هم غذایی سهل الهضم است و هم معمولا به علت این که پرچربی نیست مصرف آن با نان، ترکیب بسیار با ارزشی خواهد بود.
    پروتئین موجود در پنیر فراوان و از کیفیت خوبی برخوردار بوده و تقریبا دارای تمامی اسید آمینه های ضروری مورد نیاز بدن است.
    اگر بتوان در وعده صبحانه در کنار پنیر، سبزیجاتی مانند خیار و گوجه یا مانند برخی از مردم نقاط کشور مغز گردو و یا بادام مصرف کرد، ترکیب کاملی خواهد بود. اصلا ضرورتی ندارد پنیر با گردو مصرف شود، چرا که گردو یا بادام تنها یک کامل کننده خوب هستند و چنانچه پنیر به طور خالص مصرف شود هیچ لطمه ای به بدن نمی زند.
    مهم این است که تعادل بین کلسیم و فسفر در برنامه غذایی حفظ شود. چرا که اگر از منابعی که از کلسیم غنی بوده مانند پنیر استفاده شود و از مواد دارای فسفر، آهن و سایر املاح مهم استفاده نکنیم تعادل بدن به هم می خورد.
    تاکنون شواهد علمی مبنی بر این موضوع که اگر پنیر زیاد مصرف شود هوش انسان آسیب می بیند مشاهده نشده است.
    اگر این تعبیر درست بود، فرانسوی ها و ایتالیایی ها که بیش از ۱۰۰ نوع پنیر دارند، باید دارای ضریب هوشی پایینی می بودند، ولی این طور نیست چون واقعیت آن است که خوردن پنیر در حد اعتدال مشکلی را برای افراد ایجاد نمی کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.