متخصصان تغذیه در یك آزمایش جدید متوجه شدند كه پنیر به اندازه سایر انواع چربی ها موجب افزایش كلسترول بد خون نمی شود.
پزشكان و كارشناسان تغذیه سالهاست كه نسبت به مصرف بی رویه چربی های حیوانی و خطر آن برای سلامت قلب و عروق هشدار می دهند اما این بار نتایج یك بررسی جدید از سوی كارشناسان دارنماركی نشان داد كه پنیر نباید در ردیف سایر چربی های مضر مثل كره قرار بگیرد.
به گفته متخصصان دانشگاه كوپنهاگ، افرادی كه در دوره های شش هفته ای به طور روزانه پنیر مصرف می كنند، میزان كلسترول بد در خونشان كمتر از افرادیست كه همین مقدار كره مصرف می كنند.
به گزارش سایت اینترنتی مای هلت دیلی نیوز، این آزمایشات در عین حال مشخص كرد افرادی كه پنیر می خورند میزان كلسترول بد در خونشان در طول مطالعات، درست به همان اندازه ای بود كه یك رژیم غذایی عادی داشتند.
این مطالعه روی ۵۰ داوطلب انجام گرفته و شرح آن در مجله آمریكایی «تغذیه بالینی» منتشر شده است.