پلو مرغ اسپانیایی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77048
    ناشناس
    میهمان

     

    1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    350گرم سینه مرغ بدون پوست،برش داده شده
    نمک و فلفل
    عصاره پیاز الیت
    1 فلفل سبز، قطعه قطعه
    2 حبه سیر، خرد شده
    مقداری گوجه فرنگی خرد شده
    1 فنجان برنج سفید دانه بلند
    1 فنجان نخود فرنگی منجمد
    1/4 فنجان جعفری تخت برگ تازه، خرد شده
    4/1 فنجان زیتون خرد شده (اختیاری)

    تهیه
    روغن را در تابه ای روی حرارت متوسط داغ کنید.به مرغ 1/2 قاشق چای خوری نمک و 4/1 قاشق چای خوری فلفل زده و هر دو طرف آن را در روغن سرخ کنید.
    پیاز ، فلفل را نیز به آن اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید.سپس سیر را به آن اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید به همین ترتیب گوجه فرنگی ، برنج، 1/2 قاشق چای خوری نمک، و 1/4 قاشق چای خوری فلفل را اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشد وقتی جوشید حرارت را کم کنید واجازه دهید 20 دقیقه روی حرارت بماند.در آخر نخود فرنگی را در تابه بریزید و با جعفری و زیتون( در صورت دلخواه) سرو کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.