خوردن یک مشت مغز پسته در روز آسیب های ناشی از استرسشدید به بدن را کاهش می دهد.گروهی از متخصصان دانشگاه دولتی پنسیلوانیا در آمریکا ادعا کرده اند که مغز پسته در پایین آوردن فشار خون و ضربان قلب در شرایط و موقعیت های پرتنش و استرس زا نقش بسزایی دارد. به نوشته روزنامه دیلی میل، در این مطالعه به شرکت کنندگان انواعی از رژیم های غذایی سالم داده شد که برخی از آنها حاوی مغز پسته و برخی دیگر فاقد آن بودند. متخصصان این دانشگاه سپس واکنش های قلبی و عروقی تک تک شرکت کنندگان را در مواجهه با یک وضعیت روانی تنش زا ارزیابی کردند. آنها متوجه شدند افرادی که در روز مقداری مغز پسته مصرف کرده اند در حین مواجهه با شرایط استرس زا، پایین ترین میزان فشار خون را دارند
پریسا دامغانیان-کارشناس ارشد تغذیه