پروتئین باعث حس سيري بيشتردرافرادمیشود.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75797
    araghi
    مشارکت کننده

    پروتئینی که از گوشت خالص گاو، ماکیان، ماهی، لبنیات یا سویا تامین می‌شود، می‌تواند بازیگر نقش اول لاغری باشد. آمینو اسیدهایی که پروتئین‌سازی را به عهده دارند، باعث ترشح هورمون گلوکاگون می‌شوند که چربی‌سوز است و انرژی بدن را پایدار می‌کند. همچنین فرایند هضم پروتئین بدن را تحریک به ترشح هورمون سیری (CCK) می‌کند. البته این حقیقت هم وجود دارد که هضم و شکستن پیوندهای پروتئینی در مقایسه با هضم کربوهیدرات‌ها یا چربی‌ها، انرژی بیشتری در بدن مصرف می‌شود، بنابراین باید پروتئین را در تمام وعده‌های غذایی‌تان داشته باشید. البته منابع بی‌شماری وجود دارد، اما پروتئین خالص مثل ماست یونانی، پنیر محلی و مرغ اورگانیک گریل شده مناسب‌ترین منابع پروتئین هستند.

    #99419
    zghasemi
    مشارکت کننده

    البته به طور عملی توصیه می شود ترکیبی از پروتئین و کربوهیدارتی مثل سبزیجات را فرد مصرف کند تا احساس سیری زودتر ایجاد گردد و مدت زمان طولانی تر حفظ شود..ضمن اینکه پروتئین زیادی هم خوب نیست.
    سالاد سبزی بهمراه یک منبع پروتئینی می تواند ترکیب مناسبی باشد.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.