پزشكان هشدار دادند: پختن زیاد گوشت خطر سرطان زایی آن را دو برابر بیشتر از آنچه در گذشته تصور می شد، افزایش می دهد.
این پزشكان در آزمایشات جدید خود متوجه شدند كه لایه تیره رنگی كه در اثر طبخ و سرخ كردن زیاد گوشت قرمز روی آن شكل می گیرد، احتمال بروز تومورهای روده را تا دو برابر افزایش می دهد.
به نوشته روزنامه دیلی اكسپرس، متخصصان انستیتو بهداشت عمومی نروژ در این آزمایشات متوجه شدند كه سرخ كردن و كبابی كردن، این خطر را خیلی بیشتر افزایش می دهد چون حرارت زیاد، قند و اسیدهای آمینه موجود در بافت ماهیچه ای گوشت قرمز را به تركیبات فوق العاده سرطان زا تبدیل می كند. این تركیبات كه HCAs نامیده می شوند خاصیت سرطان زایی بالایی دارند.
این مطالعه تایید می كند كه احتمال ابتلا به تومورهای روده پس از مصرف گوشت سرخ شده و كبابی در موش هایی با ژنتیك شبه انسانی، ۸۰ درصد بیشتر می شود.