پخت نادرست سبزیجات آنها را خطرساز میکند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70246
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    محققان دانشكده “داندي” دريافتند نحوه پخت سبزيجات مي‌تواند سبب اسيدي شدن آنها و پوسیدگی دندان ها شود.
    این مطالعه نشان داد روش كباب كردن سبزيجات مانند فلفل سبز، بادنجان و كدو سبز در فر يا سرخ كردن آن ها مي‌تواند قابليت اسيدي آن ها را تا ميزان بالايي افزايش دهد و خطر پوسيدگي دندان را به دنبال داشته باشد.اما در مقابل پخت سبزيجات با حرارت ملايم و آب پز كردن آنها چنين خطراتي را به دنبال نخواهد داشت.

    British Dental Journal 200, 545 (2006

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.