-
نویسندهنوشتهها
-
۲۸ بهمن، ۱۳۹۲ در ۱۶:۱۸ #81887v.fatoorechiمشارکت کننده
گوشت مرغ يك ماده ي غذايي غني از پروتئين آهن نياسين و روي مي باشد. در عين حال فاقد چربي هاي بالا و كلسترول گوشت گاو و گوساله است. 64 درصد از كالري مرغ بدون پوست از پروتئين و 31 درصد آن ناشي از چربيهاي آن است
مــواد لازم:
مواد لازم براي تهيه خمير پاي:
آرد گندم 250 گرم
نمك نصف قاشق چايخوري
كره 125 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
شير نصف ليوان
مواد مياني:
قارچ 250 گرم
فلفل دلمهاي سبز 1 عدد
مرغ پختهشده 200 گرم
نمك و فلفل به مقدار لازم
سس گوجهفرنگي 1 قاشق چايخوري
سبزي* ريز خردشده 2 قاشق سوپخوري
سس سفيد نصف ليوان
* (جعفري، نعناع و ترخون)روش تهيه خمير:
آرد الك شده را با نمك تركيب نموده و كره را خرد كنيد. با انگشت، آرد و كره را ورز دهيد. سپس زرده تخم مرغ و بعد شير را كم كم بيفزاييد و با آرد مخلوط نماييد تا خمير سفتي به دست آيد. حالا خمير را در كيسه فريزر قرار دهيد و به مدت 2 ساعت داخل يخچال بگذاريد.روش تهيه مواد مياني:
قارچهاي خردكرده را با مقداري آبليمو و كمي كره روي حرارت قرار دهيد تا سرخشده و آب آن كشيده شود.
فلفل دلمهاي را نيز خرد كنيد و با كمي روغن تفت دهيد تا آب آن كشيده شود.مرغ را با يك عدد پياز و يك حبه سير و آب روي حرارت قرار دهيد. نمك و فلفل را نيز بيفزایيد. پس از آنكه مرغ پخته شد، آن را خرد نمایيد.
براي تهيه سس سفيد، نصف قاشق سوپخوري آرد را با 25 گرم كره تفت دهيد. سپس نصف ليوان شير را كمكم اضافه كنيد تا سس به غلظت برسد. آنگاه سس گوجهفرنگي، نمك و فلفل را نيز بيفزاييد.
تمام مواد آماده شده (يعني قارچ تفت داده شده، مرغ پخته و خردشده، فلفل دلمهاي تفت داده و سبزي معطر خردشده) را با هم تركيب نمایيد.
سپس سس سفيد را نيز با مواد مخلوط كنيد و ظرف محتوي اين مواد را به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا همه مواد مزهدار شوند. حالا خمير را از يخچال خارج نماييد و نيمي از آن را با وردنه به ضخامت يك سانتيمتر باز كنيد.
سپس داخل قالب پاي قرار دهيد و با انگشتان خمير را در ظرف پهن كنيد. آنگاه از مواد مياني روي خمير بريزيد و نيمي ديگر از خمير را كه كنار گذاشتهايد با وردنه باز نماييد و روي مواد را بپوشانید. ميتوانيد چند عدد از خميرها را به شكل گلبرگهاي گل درست كنيد و روي خمير قرار دهيد.حالا 2 قاشق سوپخوري شير را با نصف قاشق چايخوري زعفران دمكرده تركيب نماييد و با قلم روي تمام قسمتهاي خمير بماليد (روي خمير با چنگال چند سوراخ ايجاد كنيد تا حرارت خوب مبادله شود).
اكنون ظرف پاي را داخل فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه تا يك ساعت قرار دهيد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.