پاته لوبیا و نخود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77226
    ناشناس
    میهمان

    2 پیاز بزرگ برش داده شده ( یا عصاره پیاز الیت)
    1 1/2 قاشق غذا خوری روغن نباتی یا روغن زیتون
    2 عدد تخم مرغ بزرگ
    500 گرم لوبیا سبز برش داده شده
    1 فنجان نخود فرنگی تازه یا نخود فرنگی منجمد
    1/2 فنجان گردو
    1حبه سیر
    3/4 قاشق چایخوری نمک
    1/2 قاشق چایخوری فلفل
    کراکر

    تهیه
    پیازها را سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند ،45 تا 60 دقیقه صبر کنید تا سرد شوند.
    زمانیکه پیازها در حال سرخ شدن هستند، تخم مرغ ها را در ظرفی دیگر پخته و بعد از سرد شدن پوست آنها را بگیرید.
    در تابه ای دیگر آب را بجوشانید، لوبیا سبز و نخود فرنگی تازه را به آن اضافه کنید تا حدود 3 دقیقه بجوشند، در صورتیکه از نخود فرنگی منجمد شده استفاده می کنید در آخرین لحظه آنها را در آب جوش بریزید،
    سپس سبزیجات را در صافی ریخته و با آب سرد بشورید.
    گردو را در مخلوط کن ریخته،تخم مرغ، لوبیا سبز،نخود فرنگی و سیر را نیز به آن اضافه کنید تا زمانیکه مخلوط صاف و یکدست شود آن را مخلوط کنید.
    سپس پیاز، 3/4 قاشق چایخوری نمک و 1/2 قاشق چایخوری فلفل را نیز به آن اضافه کنید و مجددا هم بزنید.به همراه کراکر سرو کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.