ویژگی‌های خاص وعده‌های غذایی سالمندان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74332
    e.amini
    مشارکت کننده

    1-وعده‌های غذایی سالمندان باید دارای ویژگی‌های خاصی باشد.
    2-در مرحله اول بشقاب‌ها باید بزرگ و سفید باشد تا به ‌راحتی تمام غذا مشاهده شود.
    3-گوشت سفید مرغ و ماهی باید به‌صورت کبابی یا بخار‌پز مصرف و کنار غذا از پوره سیب‌زمینی،هویچ، نخودفرنگی نیز استفاده شود تا ارزش غذایی‌اش بالا رود.
    4-یک نوبت شیر و دو نوبت آب‌میوه تازه باید نوشیدنی هر روز این گروه از افراد باشد.
    5-ادویه‌هایی مانند دار‌چین، زیره و گلپر ضمن از بین بردن نفخ، غذا را نیز خوش طعم‌تر می‌کند.
    6-ماست یکی دیگر از همراهان مناسب برای غذا است که نه تنها باعث نرمی غذا می‌شود بلکه پروتئین و کلسیم مورد نیاز بدن را نیز تامین می‌کند.
    7-مصرف روغن را کاهش دهید و تا حد امکان از روغن زیتون و کنجد استفاده شود.
    8-این افراد باید شامی سبک میل کنند و به‌ جای نمک از انواع ادویه و چاشنی در غداهایشان استفاده کنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.