**
آبزیان را فقط از عرضهکنندگان مجاز باید خریداری کرد، ماهی تازه باید در کنار یخ و یا در یخچال نگهداری شود و از خرید ماهیانی که بدون یخ و یا خارج از یخچال عرضه شدهاند باید خودداری کرد.
از جمله ویژگیهای ماهی تازه شامل چشمهای برآمده، رنگ طبیعی آبششها، پوست مرطوب لزج و براق، جداره شکمی سفت و محکم است همچنین در ماهی تازه فلسها براحتی کنده نمیشود و بوی علف دریایی میدهد.
افراد باید از خرید آبزیان منجمدی که دمای محیط و یا در آب، انجماد زدایی شده و به اسم ماهی تازه به فروش میرسند پرهیز کنند که خروج خونابه از بدن ماهی و وجود بافتی نرم و شل ویژگی چنین ماهیانی است.
reference:persian diet