براساس مطالعه ای اروپایی، به نظر می رسد افرادی که ویتامین ب زیادی در خون خود دارند با خطر کمترابتلا به سرطان ریه مواجه هستند.
مطالعه بر ۴۰۰ هزار نفر نشان داد که میزان بالای ویتامین ب ۶ و آمینو اسید متیونین این خطر را به نصف رساند.
این مواد به طور طبیعی در آجیل، ماهی و گوشت قرمز یافت می شود یا می توان آنها را به صورت قرص مصرف کرد.
اما کارشناسان به نشریه “انجمن پزشکی آمریکا” گفتند که ترک سیگار همچنان موثرترین راه برای کاهش خطر سرطان ریه است.
به علاوه آنها می گویند هنوز زود است که بتوان با قاطعیت گفت مصرف ویتامین باعث محافظت بیشتر در برابر سرطان می شود، چرا که میزان بالاتر ویتامین در بدن می تواند ناشی از سبک سالم تر زندگی باشد که در کاهش سرطان موثر است.
صندوق جهانی تحقیقات سرطان (WCRF) که در این تحقیقات تازه شرکت داشته است می گوید که مطالعات بیشتری لازم است تا دانشمندان بتوانند با اطمینان درباره ارتباط میزان بالای وبتامین ب و کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه و علت آن نظر دهند.