ویتامین C و کاهش مرگ ناشی از حمله قلبی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #90265
    ezamani
    مشارکت کننده

    محققان دانمارکی دانشگاه کوپنهاگ دریافته‌اند مصرف بالای میوه و غذاهای حاوی ویتامین سی به طور قابل توجهی خطر حملات قلبی و مرگ ناشی از آن را کاهش می‌دهد.
    محققان با بررسی دی‌ان‌ای 100 هزار دانمارکی دریافتند افرادی که سبزیجات و میوه زیادی مصرف می‌کنند 15 درصد کمتر در معرض خطر بیماری‌های قلبی و عروقی و 20 درصد کمتر در معرض مرگ زودرس قرار دارند.

    ویتامین C در ایجاد بافت‌های ارتباطی یاری‌رسان بوده و اعضا و بافت‌های متفاوت بدن را محافظت کرده و آنها را به یکدیگر ارتباط می‌دهد.

    علاوه بر این، آنتی اکسیدان‌های موجود در این مواد سلول‌ها و مولکول‌های زیستی را در برابر آسیب‌هایی که می‌تواند منجر به بروز بیماری‌هایی نظیر قلبی و عروقی شود، محافظت می‌کند.

    بدن انسان قادر به تولید ویتامین سی نیست و بنابراین باید مصرف روزانه این ماده در برنامه غذایی انسان‌ها گنجیده شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.