يک نوع ويتامين در خامه موجود است که با مصرف آن مي توان اين ويتامين را به بدن هديه کرد.
خامه يکي از فرآورده هاي لبني است که تامين کننده انرژي بدن است و معمولا صبح ها استفاده مي شود اغلب ويتامين A داخل خامه حدود 3 برابر بيشتر از شير پاستوريزه است البته لازم به ذکر است که ميزان چربي خامه نيز بيشتر از شير و يا ساير لبنيات ديگر است.
براي 100 گرم خامه، 6 گرم کربوهيدرات، 5 گرم پروتئين،3 گرم چربي،62 گرم فسفر، 4 درصد ويتامين A موجود است.
اغلب اوقات در خامه ها از مواد مجاز به عنوان مواد قوام دهنده اضافه مي کنند، چربي خامه بسيار بالاست و تا حدي چاق کنندگي آن نيز بالا است و معمولا در ظروف بسته بندي شده با درب هاي پلي استايرن از آلومينيوم هستند که اين خامه ها از طرف وزارت بهداشت نيز مجوز مجاز بودن را کسب کرده اند.