ويتامين E را فراموش نکنيد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78222
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ويتامين E نوعي آنتي‌اکسيدان است که در بسياري غذاها به‌ويژه دانه‌ها يا مغزها يافت مي‌شود. اين ويتامين براي سلامت مغز مفيد است و مي‌تواند به پيشگيري از آلزايمر کمک کند. مصرف روزانه 30 گرم از دانه‌ها يا مغزها، مي‌تواند نياز شما به ويتامين E را تامين کند. اگر به اندازه يک مشت آجيل معمولي مصرف کنيد، تقريبا 5 ميلي‌گرم ويتامين E دريافت خواهيد کرد.
    منابع ديگر اين ويتامين، شامل ميوه‌هاي استوايي مانند انبه، پاپايا، آووکادو و همچنين گوجه‌فرنگي، فلفل دلمه‌اي قرمز، اسفناج و غلات پرک‌شده غني‌شده با ويتامين E هستند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.