هندوانه منبع مناسبی از اسید آمینه سیترولین است که ماده مؤثری در کاهش دردهای ماهیچه ای می باشد. دیده شده است که مصرف 500 سی سی آب هندوانه حدود 2/1 گرم سیترولین است و در صورت مصرف توسط ورزشکاران دردهای ماهیچه ای آنها طی 24 ساعت تسکین داده می شود و ضربان قلب آنها به حالت نرمال بازمیگردد.
حدود 90% هندوانه از آب تشکیل شده است.هندوانه سرشار از پتاسیم، منیزیم و فسفر است. ویتامین A و ویتامین C از عمده ترین ویتامین های موجود در هندوانه به شمار می روند. هندوانه منبع خوبی از فیبر رژیمی است.
__________________________________________________________________________________________________________
زهرا یاری، کارشناس تغذیه.