رژيم هاي غذايي پر چرب ، به ويژه چربي هاي اشباع از منابع حيواني ( گوشت ، تخم پرندگان ، محصولات شيري ) موجب بزرگ شدن پروستات شده و احتمالا خطر به وجود آمدن سرطان پروستات را نيز افزايش مي دهد . رژيم هاي غذايي حاوي مقادير زياد ميوه و سبزي ، به ويژه غني از ليكوپن ( كاروتنوئيدي كه به مقدار قابل توجه در گوجه فرنگي وجود دارد ) خطر بزرگ شدن و سرطان پروستات را كاهش مي دهد . فعاليت بيش از حد پروستوگلاندين ها در داخل غده پروستات مي تواند موجب بزرگ شدن پروستات گردد . جايگزين نمودن چربي هاي اشباع رژيم غذايي با روغن دانه هاي روغني ، همراه با مصرف ماهي تازه 2-3 بار در هفته ، مي تواند نقش مهمي را در تامين اسيد هاي چرب ضروري با چند پيوند دوگانه (PUFA) داشته باشد . اسيد هاي چرب ضروري و متابوليت هاي آنها مي توانند از فعاليت اين دسته از پروستوگلاندين ها كاسته ، بزرگ شدن پروستات را كم كرده و موجب بهبود علايم شوند .