مطالعه انجام شده در دانشگاه ایالت فلوریدا از تاثیرات شگفت انگیز هندوانه در مقابله با پرفشاری خون که می تواند به بیماری های قلبی عروقی منجر شود، خبر داد.
در این مطالعه که در مجله hypertension منتشر شده است، 9 بزرگسال 51 تا 57 ساله که شامل چهار مرد و پنج زن می شدند به مدت شش هفته هر روز دوزهای درمانی هندوانه مصرف می کردند.
مشاهده شد که مصرف هندوانه موجب تقویت عملکرد شریان می شد و فشار خون آئورت را در تمام این افراد کاهش می داد.
هندوانه حاوی آمینو اسید l-citrulline/l-arginine است که عملکرد شریان ها را تقویت می کند و می تواند به کاهش فشار خون آئورت کمک کند.
هندوانه غنی ترین منبع طبیعی خوراکی l-citrulline است که این آمینو اسید برای تشکیل اکسید نیتریک که برای تنظیم فشار خون سالم ضروری می باشد لازم است.
ScienceDaily (Oct. 14, 2010