هندوانه و طالبی برای مادر شیرده

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73679
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    خانم ها در دوران شیردهی ممکن است در هر روز حدود ۳ لیوان و حتی ۴ لیوان شیر تولید کنند بنابراین لازم است در مقایسه با افراد دیگر ۳ تا ۴ لیوان بیشتر آب بنوشند. البته هرچه بیشتر آب مصرف شود، تولید شیر افزایش می یابد…
    خانم های شیرده برای تامین آب بدن در تابستان می توانند از سبزی ها و میوه های فصل که درصد بالایی آب دارند، استفاده کنند. به عنوان مثال هندوانه از میوه هایی است که بالای ۹۰ درصد آب دارد و می شود به عنوان نوشیدنی از آن استفاده کرد. طالبی هم یکی از میوه های بومی کشور ماست که مصرف آن خیلی خوب است. سبزی هایی مانند گوجه، خیار و کاهو هم درصد بالایی آب دارند.
    افرادی که پس از مصرف میوه ها دچار نفخ می شوند، می توانند آب میوه را بگیرند و فیبر آن را نخورند. برخی میوه های فصل تابستان مانند گیلاس نفاخ هستند و موادی که تولید نفخ می کنند وارد شیر می?شوند و باعث دل درد و نفخ شیرخوار خواهند شد. برای رفع این مشکل می توان پس از مصرف میوه عرق نعناع خورد. البته عرق نعناع باید زمانی خورده شود که ترکیباتی که تولید نفخ می کنند، هنوز وارد شیر نشده باشند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.