-
نویسندهنوشتهها
-
۴ آبان، ۱۳۹۲ در ۱۳:۳۰ #79835
Shafiei
مشارکت کنندهدرست است! هستههای سیب حاوی سیانور هستند اما لازم نیست بترسید و وحشت بکنید. این میزان آن قدر اندک است که به حساب نمیآید. حتماً میدانید که سیانور اجازه نمیدهد اکسیژن به خون برسد و باعث خفگی میشود. اما جای نگرانی نیست. برای اینکه هستههای سیب چنین خطری داشته باشند باید میزان خیلی زیادی هستهی سیب را یکجا مصرف کنید. واقعیت این است که بدن ما میتواند میزان اندک سیانور را تحمل کند و هیچ مشکلی پیش نیاید. علاوه بر سیب باید بدانید که هستهی هلو، زردآلو یا گیلاس نیز حاوی میزان اندکی سیانور هستند.
۵ آبان، ۱۳۹۲ در ۰۲:۴۳ #101435madjd
مدیرکلدانه سیب، هسته آلبالو و دانه یا هسته بسیاری از دیگر میوهها مانند هلو، گلابی، آلو و شلیل حاوی مادهای به نام سیانوژنیک گلیکوساید است که مادهای سمی است. البته خیلی جای نگرانی نیست. اگر به طور اتفاقی دانههای سیب را همراه میوه آن بخورید یا ناگهان یک هسته آلبالو را ببلعید هیچ اتفاقی برایتان نمیافتد. در این صورت تنها مقدار کمی از ماده سمی موجود در هسته آلبالو یا دانه سیب جذب بدن خواهد شد. اما اگر دانههای گلابی یا سیب را قبل از بلعیدن بجوید این نگرانی به مراتب بیشتر است. به گفته متخصصان احتمال ابتلا به مسمومیت ناشی از آن در کودکان در مقایسه با بزرگسالان به مراتب بیشتر است. سردرد، سرگیجه، بیقراری و تهوع از جمله علائم این مسمومیت است، اما اگر شدت مسمومیت بیشتر شود علائم دیگری نظیر تنگی نفس، افزایش فشار خون و شدت ضربان قلب و همچنین اختلال در عملکرد کلیهها در کمین فردی است که دچار مسمومیت شده باشد. پس بهتر است تا حد امکان از خوردن دانه یا هسته میوهها خودداری کنید.
۵ آبان، ۱۳۹۲ در ۱۲:۱۶ #101444s.samadi
مشارکت کنندهممنون مطلب جالبی بود
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







