-
نویسندهنوشتهها
-
۲۴ شهریور، ۱۳۹۲ در ۱۰:۰۴ #79165zahra jamshidiمشارکت کننده
در مورد سبزیجات (باقلا سبز، لوبیا سبز، نخود فرنگی، بامیه و …) و میوههایی (تمشک، آلبالو، گیلاس و …) که تولید آنها تنها در فصول خاصی از سال امکانپذیر بوده و یا اینکه از عمر نگهداری کوتاهی برخوردار بوده و نمیتوان آنها را برای فصول دیگر سال نگهداری کرد نیز بحث فریز کردن مطرح ميشود که چنانچه به سرعت و پس از خرید و با رعایت اصول بهداشتی انجام پذیرد باعث حفظ ارزش غذایی آن نیز ميشود. با انجماد صحیح میوهها و سبزیها ميتوانیم در تمام فصول و طول سال آنها را در دسترس داشته باشیم و به رژیم غذایی خود بیفزاییم. برای فریز کردن میوهها نیازی به اضافه کردن نمک نیست. افزودن نمک احتمال از دست دادن مواد مغذی را افزایش ميدهد.
برای فریز کردن سبزیها تمام مراحل چیدن، پوستگیری، خرد کردن و تمیز کردن باید انجام بگیرد، اما برای میوه یا سبزیهایی که آبدار هستند و ظرف چند روز مصرف نمیشوند بهتر است برای فریز کردن پوست و مغز آنها از هم جدا نشوند.
اگر قصد نگهداری طولانیمدت گوشت را دارید، باید بلافاصله و با حداکثر سرما آن را منجمد کنید تا کیفیت و ارزش غذایی آن در بالاترین سطح باقی بماند. اگر پس از فریز کردن گوشت، لکههای سیاه روی آن به وجود بیاید، احتمال آلودگی قارچی در آن قسمت گوشت است و باید دور ریخته شود.
بهترین راه برای نگهداری طولانی مدت نان، قرار دادن آن در فریزر است. داخل محیط سرد فریزر، آب داخل نان منجمد ميشود و زمانی که از نان رفع انجماد کنید، این ماده غذایی بدون بیات شدن به حالت اولیه خود برميگردد.
برای فریز کردن انواع آجیل و میوههای خشک باید آنها را درون نایلون ضخیم روشن قرار دهید و هوای داخل نایلون را خارج کنید و درش را محکم گره بزنید. سپس نایلون را درون ظروف پلاستیکی مخصوص فریزر بگذارید و پس از بستن در آن، داخل فریزر قرار دهيد (در صورت امکان، بهتر است برای حفظ کیفیت طعم آجیل، با پوست فریز شود). -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.