-
نویسندهنوشتهها
-
۵ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۹:۴۵ #77885zahra jamshidiمشارکت کننده
اصليترين راه خوشمزه کردن سبزيها، گريل کردن آنهاست. ميتوان سبزيهاي مختلف را همراه با طعمدهندههاي مخصوص گريل کرد و جشني از طعمها و رنگهاي شگفتانگيز به راه انداخت…
اين متن 9 تکنيک خارقالعاده را براي طعمدار کردن سبزيها از پائولکيتا نويسنده کتاب «وعدههاي غذايي شگفتانگيز سرآشپزان بزرگ براي سلامت و لاغري» در اختيار شما قرار ميدهد:1. نخودفرنگي
طعمدهنده: نعناع تازه
2 فنجان نخودفرنگي تازه يا يخزده را در روغن زيتون تفت دهيد تا نرم شود. بعد چند برگ نعناع تازه به آن اضافه کنيد. بعد از يک تفت کوچک، آماده خوردن است.2. لوبياسبز
طعمدهنده: سس سفريتو
يک پياز، 4 گوجهفرنگي و 2 حبه سير را خرد کنيد و آنها را در روغنزيتون تفت دهيد تا پخته و نرم شوند. بعد 1 کيلوگرم لوبياسبز تازه را به تکههاي بزرگ تقسيم و به مخلوطي که آماده کردهايد (يا همان Sofrito) اضافه کنيد و اجازه دهيد تا کاملا پخته شود.3. هويج
طعمدهنده: دانه زيرهسبز
نصف فنجان هويج حلقهحلقه شده را در يک ليوان آب و کمي آب پرتقال ميجوشانيم تا پخته شود. همينطور که هويج در حال پخته شدن است، يک حبه سير خرد شده و نصف قاشق چايخوري زيرهسبز به آن اضافه ميکنيم و ميگذاريم تا مايع غليظ شود و به هويج بچسبد. بعد يک قاشق چايخوري کره به آن اضافه ميکنيم، حالا هويج آماده سرو کردن است؛ از خوردن آن لذت بريد و عاشق آن شويد. اين نکته را هم بدانيد که پختن هويج آنتياکسيدانهاي آن را افزايش ميدهد.4. کدوسبز
طعمدهنده: آبليمو
با استفاده از پوستکن پوست کدو را بگيريد و آن را حلقهحلقه کنيد. يک کاسه بياوريد و کدوها را در آن بريزيد. آب نصف ليموي تازه را روي کدوها بريزيد و 3 تا 4 برگ ريحان به آن اضافه کنيد حال کمي روغن زيتون روي مخلوط بپاشيد و با اضافه کردن پودر فلفلسياه تازه و تکههاي فلفلقرمز و کمي نمک دريا اين ترکيب تابستاني خوشمزه را کامل کنيد.5. کلمبروکلي
طعمدهنده: کره و ليمو
کلم بروکلي را در آب بجوشانيد تا نرم شود. بعد آن را آبکش کنيد تا کاملا آبش گرفته شود. کره را روي حرارت آب کنيد و بگذاريد رنگ آن به قهوهاي روشن برسد. بلافاصله کلم بروکليها را به آن اضافه کنيد و تفت دهيد تا رنگ آن هم کمي سرخ شود. حالا يک ليموي تازه را از وسط نصف کنيد و آب آن را روي کلمها بفشاريد. با اضافه کردن کمي مغزهاي بو داده ميتوانيد مزه آن را چند برابر لذتبخشتر کنيد. اين نکته را هم بدانيد که کلم بروکلي در کنار ماهي جزو 10 غذاي برتر براي سلامت است.6. ذرت
طعمدهنده: سس مايونز
منقل زغالي يا گريل گازي خود را روشن کنيد. برگهاي روي خوشه ذرت را از هم باز کنيد ولي آنها را نکنيد. غلاف نخي روي ذرت را جدا کنيد. بعد دوباره پوشش ذرت را به حالت اوليه برگردانيد و 10 دقيقه خوشهها را در آب سرد قرار دهيد تا خيس بخورند. حالا براي 15 دقيقه خوشهها را بدون آنکه پوستها را بکنيد، روي آتش حرارت دهيد، مدام آنها را بچرخانيد تا نسوزند. بعد از 15 دقيقه، پوستهها را کنار بزنيد و ذرتها را 5 تا 10 دقيقه حرارت بدهيد تا کبابي شوند. حال اجاق را خاموش کنيد و روي ذرتها يک لايه نازک سس مايونز بماليد. کمي آبليموي تازه و پودر فلفل چيلي و پنير پارمزان پودرشده هم روي آنها بپاشيد و از خوردن ذرت لذت ببريد.7. اسفناج
طعمدهنده: جوز
يک فنجان خامه را با يکچهارم قاشق چايخوري جوز و 3 حبه سير خرد شده با هم مخلوط و به اندازه کافي به آن نمک و فلفل اضافه کنيد و روي حرارت قرار دهيد تا به غلظت برسد. بعد 2 دسته اسفناج تازه را به مايه اضافه کنيد و کمي حرارت دهيد.8. کلم بروکسل
طعمدهنده: آويشن
بروکسلهاي جوان را از وسط نصف کنيد و در آب بجوشانيد تا پخته و نرم شوند. درنهايت نمک، فلفل و آويشن تازه به آن اضافه کرده و آنها را در روغنزيتون تفت دهيد.9. گلکلم
طعمدهنده: پودر کاري
يک گلکلم را خرد و با يک قاشق غذاخوري پودر کاري مخلوط کنيد. مخلوط را در فر با دماي 45 درجه فارنهايت قرار دهيد تا برشته شوند.منبع: Rodale news
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.