نکاتی برای جذب بهتر آهن

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77088
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify] آهن معمولاً به دو شکل غیرهم با منشا گیاهی و هم با منشأ حیوانی در ترکیبات غذایی وجود دارد. آهن هم که معمولاً در گوشت قرمز و جگر وجود دارد جذب می‌شود و کمتر تحت تأثیر عوامل دیگر قرار می‌گیرد ولی آهن موجود در گیاهان ممکن است تحت تأثیر کلسیم کمتر جذب شود.
    مصرف زیاد فیبر و کلسیم همزمان با آهن می‌تواند جذب هر دو شکل آهن هم و غیرهم را در بدن مختل کند.
    همچنین برخی مواد غذایی حاوی ویتامین C جذب آهن غیرهِم را تسهیل می‌کند.
    در چای یکسری آنتی‌اکسیدان‌های قوی به نام پلی‌فنل‌ها وجود دارد که به آهن‌های گیاهی وصل می‌شوند و به نوعی جذب آهن را مختل می‌کنند.بنابراین افراد باید تا دو ساعت بعد از خوردن غذا از نوشیدن چای امتناع کنند.[/align]

    #100667
    s.samadi
    مشارکت کننده

    هر نوع چای این مشکل رو ایجاد می کنه؟

    #100675
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]مصرف بيش از حد چاي سبز نیز مانند چاي سياه از جذب آهن در بدن جلوگيري مي کند، بنابراين توصيه مي شود از نوشيدن چاي سبز يک ساعت قبل و بعد از خوردن غذا خودداري شود.[/align]

    #100676
    s.samadi
    مشارکت کننده

    ممنون از راهنماییتون

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.