نکاتي در هنگام خريد آجيل

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72165
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    براي اطمينان از سلامت آجيل، بايد مدتي آن را دست نگه داشت و در صورتي كه دست رنگي شد نبايد آن را خريداري كرد زيرا نشان دهنده استفاده از رنگ هاي غير مجاز است

    آجيل‌هايي كه كرم زده باشد، نم يا رطوبت داشته باشد براي خريد مناسب نيست و به طور معمول تخمه هايي که به دست رنگ پس بدهند يا پسته هايي که بيش از حد قرمز باشند، از مصاديق آجيل هاي رنگي، نامرغوب و غيربهداشتي هستند.

    با وجود اين كه مصرف آجيل هاي بسته بندي شده و داراي تمامي علائم تضمين کننده سلامت کالا، مانند پروانه ساخت، تاريخ توليد و انقضا هنوز در فرهنگ خريد شهروندان جا نيفتاده است، اما خريد اين نوع آجيل، تمامي ملاک هاي يک خريد مناسب را داراست. هموطنان بايد از تهيه انواع آجيل از دست‌فروش‌ها و يا اتومبيل‌هايي كه داخل آن به عرضه انواع آجيل مي‌پردازند،خودداري كنند.
    بايد آجيل‌ها را از محل‌هاي مشخص، مراكز آجيل‌فروشي ثابت و داراي مجوز آجيل‌فروشي و يا قنادي‌هاي داراي مجوز تهيه كنند.

    #98228
    amini
    مشارکت کننده

    ممنون خانم جمشیدی مخصوصا الان که نزدیک عید و خرید آجیله همه باید دقت کنند

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.