*به دلیل کماشتهایی مبتلایان به این بیماری، بهتر است تعداد وعدههای غذای مصرف روزانه ایشان افزایش و حجم هر وعده کاهش یابد.
*مصرف نمک در این بیماران باید محدود شود در ضمن باید از مصرف غذاهای پرنمک مانند خیارشور، رب گوجهفرنگی، انواع سس و مانند اینها نیز اجتناب کرد.
*مصرف قند و شکر و غذاهای حاوی آنها باید بسیار محدود شود.
* نان مصرفی باید کمنمک و تهیه شده از آردهای سبوسدار باشد.
* حبوبات (مانند نخود، عدس، لوبیا) حاوی مقدار زیادی پتانسیم هستند و بهتر است به شکل محدود مصرف شوند.
* سیبزمینی حاوی مقدار زیادی پتاسیم است و برای مصرف آن باید پوست آن از قبل گرفته و به مدت چند ساعت در آب خیسانده شود تا مقدار پتاسیم موجود در آن کاهش یابد.
* سبزیها و میوهها حاوی مقدار زیادی پتاسیم هستند اما به دلیل دارا بودن بسیاری از مواد مغذی ضروری برای بدن، باید به مقدار متناسب از انواع کمپتاسیم آنها استفاده کرد.
میوههای کمپتاسیم: سیب، نارنگی، لیمو، گریپفروت، انگور، گیلاس، توتفرنگی، هلو، آناناس، هندوانه، تمشک، زغالاخته.
میوههای پرپتاسیم: موز، خرما، پرتقال، کیوی، گلابی، آلو، شلیل، زردآلو، طالبی، گرمک، خربزه، میوههای خشک.
سبزیهای کمپتاسیم: خیار، جوانه حبوبات، کاهو، کلم، گلکلم، کلم بروکلی، پیاز، لوبیاسبز، فلفل سبز، کدو سبز، بادنجان، شلغم، هویج، تربچه، ریواس، قارچ.
سبزیهای پرپتاسیم: گوجهفرنگی، سیبزمینی، چغندر، بامیه، کدوحلوایی، فلفل تند.
نکته: پختن سبزیها سبب بالا رفتن مقدار پتاسیم قابل جذب آنها میشود. بنابراین بهتر است سبزیها به شکل خام مصرف شوند.