نوشیدن قهوه، احتمال بروز دیابت را کاهش می دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80083
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    نوشیدن قهوه می تواند به جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند و ممکن است حتی از برخی سرطان‌‌ها پیشگیری کند.
    قهوه ممکن است با کاهش میزان ترشح کلسترول، اسیدهای صفراوی و استرول طبیعی در روده بزرگ، سرعت‌ بخشیدن به عبور مدفوع در روده بزرگ (و بنابراین جلوگیری از قرار گرفتن پوشش روده در برابر مواد سرطان‌زای بالقوه در غذا) و نیز سایر مکانیسم‌ها، از بروز برخی انواع سرطان روده بزرگ و نیز سرطان راست ‌روده و کبد جلوگیری کند.
    با این وجود، افرادی که به این خطرات قهوه حساسند، برای مثال زنان باردار و کودکان، باید مصرف آن را محدود کند. در مطالعات دیده شده که قهوه های کافئینه و فاقد کافئین اثری مشابه دارند. از این رو این اثرات مرتبط با کافئین نیست و ترکیبات آنتی اکسیدانی دیگری در قهوه وجود دارد که مسئول این اثرات می باشد.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.