نوشابه رژيمي توزرد از آب درآمد؟

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    n.fazel
    مشارکت کننده

جالب بود

madjd
    مدیرکل

مرگ بر آسپارتام

susan
    مشارکت کننده

به غير از نوشابه ها خوراكيهاي ديگري هم وجود دارد كه به گفته خودشان رژيمي هستند و براي افراد ديابتي توصيه ميشوند . من در اهواز چند فروشگاه را ميشناسم كه اين محصولات رو عرضه ميكنن.حتي همكار خودم هم كه مبتلا به ديابت است از اين محصولات استفاده ميكند. گفته ميشود اين محصولها بخاطر داشتن قند مصنوعي ماده غذايي مناسب برا رژيم گرفتن و لاغر شدن هستند.ميخواستم بدونم اين گفته ها صحت داره يا خير فكر كنم نام كارخانه اي كه اينها را توليد ميكنه شكلات اصفهان باشه دقيقا يادم نمياد اسم دقيقشو پيدا كردم بهتون ميگم.

matin
    مشارکت کننده

بله صحت دارد.

susan
    مشارکت کننده

پس به نظر شما اگر من از اين نوع خوراكي ها استفاده كنم باعث چاقي نميشوند؟خوراكي هايي مثل پولكي ، آدامس ، بيسكويت جومانه …..

n.fazel
    مشارکت کننده

قندهایی که در این مواد استفاده می شود قندهای مصنوعی هستند که کالری ندارند بنابراین در محصولات رژیمی استفاده می شوند . با اینکه این قندها توسط سازمان غذا و دارو آمریکا تایید شده اند اما باز هم پس از سالها استفاده از آنها مثلا مطالعات مشخص کرده اند که ساخارین برای فرد ضرر دارد و استفاده از آن ممنوع شده. بنابراین بهتر است که این مواد استفاده نشوند. همچنین با اینکه این مواد کالری ندارند اما مصرف آنها به دلیل طعم شیرین می تواند سبب ترشح انسولین و افت قند خون فرد و در نتیجه گرسنگی سریع شود و هنوز بر سر اینکه آیا این مواد می توانند به کاهش وزن کمک کند یا خیر بحث است

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.