نمک های خوراکی چند نوع هستند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74864
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    نمك سیاه (BLACK SALT)

    این نمك، تصفیه نشده و حاوی املاح است. رنگ این نمك به جای سیاه ، صورتی خاكستری است و طعم سولفوری دارد و معمولاً در غذاهای هندی استفاده می شود.

    نمك سلتیك (CELTIC SALT)

    نام دیگر آن نمك خاكستری دریای فرانسه است. این نمك را از آب اقیانوس آرام در ساحل بریتانی فرانسه تهیه می كنند و حاوی میكرو مینرال است. این نمك دستی تهیه می شود، بدین ترتیب كه آب دریا را در سینی های چوبی ، بدون تماس با فلز خشك می كنند.

    نمك زبر (COARSE SALT)

    دانه های نمك زبر درشت تر است. آشپزهای حرفه ای بیشتر تمایل دارند از این نمك استفاده كنند چون راحت تر می توانند آن را با انگشت به غذا اضافه كنند. این نمك رطوبت كمتری دارد، از این رو ماندگاری اش بیشتر است. از این نمك برای طعم دادن به انواع غذاها خصوصاً گوشت و ماهی ، سوپ ها و خورش ها استفاده می كنند.

    نمك ورقه ای (FLAKE SALT)

    نمك ورقه كه شباهتی به دانه های برف دارد ، با فرآیند طبیعی تاثیر باد و آفتاب تهیه می شود. آب شور را در سینی های پهنی قرار می دهند و پس از غلیظ شدن كمی حرارت می دهند تا ورقه های نمك حاصل شود.

    گل نمك (FLEUR DE SALT)

    گل نمك از قدیمی ترین چاشنی ها است. این نمك خودجوش، كریستال هایی است كه بطور طبیعی روی گودال های آب در حال تبخیر در شرایط آب و هوایی خاص تشكیل می شود و توسط سینی هایی از روی آب گودال جمع می شود. این نمك در فرانسه در منطقه ای بنام گراند (GUERANDE) به دست می آید و در هر منطقه آن را با طعم و عطر خاصی تهیه می كنند. این نمك برای طعم دادن به سالاد ، سبزیجات بخارپز و گوشت های كبابی بسیار مناسب است.

    نمك دریای فرانسه (FRENCH SEA SALT)

    این نمك از آب دست نخورده ی اقیانوس اطلس بدست می آید. برخلاف نمك های معمولی موجود در آمریكا ، معمولاً تصفیه نشده است. از این رو بیشتر میكرومینرال های موجود در آب دریا را دارد. برای طعم دادن به سالاد، سبزیجات پخته و گوشت های كبابی بسیار مناسب است و هم به صورت آسیاب نشده و زبر و هم به صورت ساییده شده در دسترس مردم است.

    نمك خاكستری (GREY SALT)

    نام دیگر آن نمك دریای سِلتیك است. نمكی مرطوب و تصفیه نشده است كه در سواحل فرانسه تهیه می شود. رنگ آن خاكستری روشن است و گاهی رگه هایی از رنگ بنفش در آن دیده می شود. تهیه آن به همان روش دستی قدیمی است. این نمك در سال های اخیر شهرت زیادی در دنیای آشپزی یافته و به نظر بعضی ها بهترین نمك موجود است و به صورت دانه های درشت و پودر شده در دسترس است.

    خصوصیات 7 نمك باقیمانده را خیلی زود به همراه تصویر جداگانه برای هر كدام ، طی مطلبی دیگر برایتان شرح خواهیم داد.

    کارشناس تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.