واقعیت این است که کلرور نمک باعث تولید اسید کلورهیدریک میشود که بدن را اسیدی میکند. در مورد گوشت قرمز و پنیر نیز همین طور است. این مواد غذایی اسید فسفریک بدن را بالا میبرند؛ اما سبزیجات حالت بازی بدن را بالا میبرند که به دلیل داشتن بیکربنات و پتاسیم موجود در آنهاست.
توجه داشته باشید که حالت بالای اسیدیتهی بدن باعث کاهش متابولیسم پایهی بدن میشود و در نتیجه کالریهای دریافتی کمتر میسوزند و تودهی چربی بدن بیشتر میشود. محققان معتقدند که برای مقابله با این وضعیت باید رژیم غذایی کم نمک و سرشار از پتاسیم داشته باشید. برای همین لازم است که مصرف نمک و غذاهای شور را کاهش دهید و در عوض مصرف میوه و سبزیجات را بالا ببرید.
پریسا دامغانیان – کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی