نمک مخفی در زیر سوپ های حاضری

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77369
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    انواع سوپ‌هاي حاضري از سوپ جو و قارچ گرفته تا سوپ سبزيجات و گوجه‌فرنگي، همه و همه سرشار از نمک و سديم هستند. نکته قابل تامل در مورد اين محصولات، افزودن نمک هنگام طبخ نهايي به آنهاست که باعث مي‌شود حجم سديم دريافتي بدن در يک وعده غذايي، بسيار بالاتر از حد انتظار رود. به همين دليل بايد به اين 3 توصيه درباره سوپ‌هاي حاضري توجه کنيد تا ميزان سديم دريافتي بدنتان پس از مصرف آنها بالا نرود؛ اول، برچسب محصول را پيش از خريد بخوانيد و انواعي که کمترين ميزان نمک و سديم را دارند، انتخاب کنيد. دوم اينکه خودتان در منزل، کمي سبزي‌هاي تازه مانند قارچ، جعفري، گشنيز، گوجه‌فرنگي يا هويج به اين سوپ‌ها اضافه کنيد. سوم،به هيچ‌وجه داخل آنها نمک نريزيد و براي بالا رفتن ارزش تغذيه‌اي‌شان در صورت تمايل به جاي آب، آنها را با شير بجوشانيد و آماده خوردن کنيد.
    منبع:webMD

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.