نقش غذا و تغذيه در خلق و خوي

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81407
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    تغيير و تحول نوع غذاهاي مصرفي نسبت به سابق توام با دگرگوني‌هاي گسترده در روش زندگي و كاهش موقتي يا حتي دائمي از ميزان حركت بدني و فعاليت‌هاي جسماني توام با ادامه بدخوري، بيش‌خوري و تك‌خوري كردن(گرايش به مصرف غذاهاي خاص بطور مكرر) يعني عدم استفاده از گروه‌هاي مختلف هرم غذايي شامل 1) نان و غلات و فرآورده‌هاي غلات و جايگزين آنها 2) سبزي‌ها و ميوه‌جات، 3) شير و لبنيات كم چربي، 4) گوشت‌هاي سفيد و قرمز يا جايگزين گوشت‌ها و يا تلفيق غلات و حبوبات، بهره‌گيري از دانه‌ها و مغزها، استفاده از تخم‌مرغ و پنير، نه تنها تغييراتي را در اندام و تناسب وزن به قد موجب مي‌گردد، بلكه با وجود سيري ظاهري كه همواره داشتيد، موجبات گسترش شديد گرسنگي‌هاي پنهاني يا سلولي‌ ناشي از عدم استفاده كافي و لازم از ريزمغذي‌هاي متعدد را فراهم نموده و با عميق‌تر شدن و گستردگي گرسنگي‌هاي سلولي و پنهاني، تغييرات چشمگيري در رفتار و كردار و خلق‌وخوي كوچك و بزرگ، پير و جوان، دارا و نادار، كهتر و مهتر پديدار خواهد شد. اين تغييرات در هر فرد و گروهي از جامعه بصورت‌هاي مختلف استرس، اضطراب، افسردگي، پرخاش‌جويي و ميل به تهاجم و تخريب و حتي خودآزاري نمودار خواهد نمود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.