نقش تغذیه در سلامت ریه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82459
    z.yari
    مشارکت کننده

    سلول‌های ریه مدام با آلاینده‌ها و سمومی که تنفس می‌شوند در معرض آسیب قرار دارند، اگر مواد مغذی که می‌توانند این سموم را خنثی و دفع کنند به موقع در دسترس سلول‌های ریه نباشند ریه‌ها به تدریج دچار آسیب جدی می‌‌شوند.
    ویتامین A، ویتامین D، ویتامین E، ویتامینC و همچنین ویتامین B6 و فولات برای سلامت ریه ضروری هستند.
    مصرف سیب، زرد آلو، توت‌ها، انگور قرمز، آواکادو، تربچه، مرکبات، انجیر، انواع لوبیا، هویج، بروکلی، اسفناج پخته، سیب زمینی شیرین پخته، زیتون، پیاز، خردل سبز، عسل، گردو، بادام زمینی، ماهی‌های روغنی که حاوی ویتامین D و اسیدهای چرب امگا ۳ هستند، سینه مرغ و چای سبز می تواند برای سلامت سیستم تنفسی مفید باشد.
    ___________________________________________________________________________________________________
    زهرا یاری، کارشناس تغذیه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.