معمولا بعضی افراد بعداز مدتی رژیم گرفتن دچار وازدگی یا از دست دادن انگیزه شده و به صدای وسوسه کننده درون گوش می سپارند و با فریب خود به اضافه خوری می پردازند . ودر نتیجه احساس گناه و شرم نموده و از ادامه جلسات مشاوره نیز خود داری میکنند.در صورتیکه این عمل قابل اغماض است زیرا در هر حال ما همه دچار ضعف هایی هستیم و از اینکه برنامه غذایی خود را رعایت نکردیم نباید خود را سرزنش کنیم مهم اینست که نگذاریم این اشتباه کوچک به مشکلی بزرگ تبدیل شود.و برنامه بلند مدتی که برای رسیدن به هدف اصلی طراحی کرده اید نیمه تمام بماند. می بایستی بار دیگر با خود عهد ببندید که هدف اصلیتان را که رسیدن به وزن سلامتی است با اراده قویتر ادامه خواهید داد و این لغزش موقتی را به مفهوم شکست تعبیر نکنید. هر بار لغزشی شد به خطای خود اعتراف کنید و احساس گناه نکنید و بخود بگوئید در آینده بیشتر خویشتن داری میکنم و تماس خود را با مشاورتان به هیچ وجه قطع نکنید.
زمانیکه که همیشه تصویر غذا در ذهن است چکار باید کرد؟
نکات زیر می تواند کمک کند تا به چیزهای دیگری توجه کنیم و فکر اقدام به پرخوری را بتوانیم از ذهن خود بیرون کنیم :
• جویدن آدامس که می تواند شما را راضی کند .
• خارج شدن از خانه (چون دیگر دسترسی به آشپزخانه ندارید )
• تماس با افرادی که شما را می توانند سرگرم کنند انجام برنامه های سرگرم کننده مانند تماشای یک فیلم خوب یا خواندن یک کتاب خوب و یا ورزش .
• جایگزین های سالم برای غذا در زمان میل به پرخوری مانند انواع سبزیجات کم کالری و میوه که پرکننده معده هستند و ارضاکننده.
• سعی کنید خرید مواد خوراکی را روزانه یا هفتگی انجام دهید نه ماهانه ؛ که همیشه در دسترس نداشته باشیم.