[align=justify]زمان نگهداری میوهها و سبزیجات تازه با توجه به نوع آنها متفاوت است. این خوراکیها نیز مانند دیگر مواد غذایی فاسد شدنی باید در یخچال با درجه ۰ تا ۴ درجه سانتی گراد نگهداری شوند. ماندگاری آنها با هم فرق میکند چنانکه بعضی مانند گیلاس، مارچوبه، انگور و قارچ چندین و به طور متوسط ۳ تا۵ روز در یخچال قابل نگهداری هستند. بعضی دیگر نیز مانند آلو، گوجه فرنگی، کاهو و خیار نیز به مدت یک هفته در یخچال تازه میمانند. سبزیجاتی مانند چغندر، کرفس و کلم را نیز میتوان ۲ تا۳ هفته در یخچال نگه داشت. سیب یکی از میوههایی است که مدت طولانی حدود ۶ ماه قابلیت نگهداری دارد و تازه میماند.[/align]