نحوه تغذیه تکمیلی در ماه ۸

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78721
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    نحوه تغذیه تكمیلی در دو هفته اول ماه هشتم:
    در این دو هفته ضمن دادن سوپ، فرنی یا حریره بادام، زرده تخم مرغ هم به رژیم غذایی شیرخوار اضافه می شود. بنابراین در این سن باید به كودك 5 وعده غذا داده شود. بدین ترتیب كه صبح زرده تخم مرغ، ساعت 10 صبح (بین صبحانه و ناهار) فرنی یا حریره بادام، ظهر سوپ، عصر مجددا” فرنی یا حریره بادام و در شب دوباره سوپ به كودك داده می شود. در این زمان می توانید كم كم از سبزیهای نشاسته ای مثل سیب زمینی، كدو حلوایی و نخود فرنگی (نخود سبز) به فاصله هر 3 روز به سوپ اضافه كنید. ضمنا” غلظت سوپ باید مانند حلیم باشد.
    برای اضافه كردن سیب زمینی به سوپ ابتدا آن را بشویید و با پوست بپزید. سپس پوست آن را جدا كرده و سیب زمینی پخته شده را به سوپ كودك اضافه كنید دقت كنید اگر بعد از پوست كندن سیب زمینی، بخشی از آن سبز رنگ بود باید آنرا جدا كرده و دور بریزید.
    در این زمان همراه با سوپ می توانید به كودك ماست بدهید. بهتر است ماست با سوپ مخلوط نشود تا كودك با طعم ماست آشنا شود. ولی اگر كودك مخلوط ماست با سوپ را دوست دارد این كار بلامانع است.

    نحوه تغذیه تكمیلی در دو هفته دوم ماه هشتم:
    برای تنوع بخشیدن به غذای كودك باید هر چند روز یك بار مواد تشكیل دهنده سوپ را تغییر داد. هر سه روز یكبار می توان جو، بلغور گندم، رشته فرنگی را كه قبلا” پخته و نرم شده است به اندازه یك قاشق مرباخوری به سوپ اضافه كرد. بعد از اضافه كردن جو، گندم و ………… بهتر است به اندازه یك قاشق مرباخوری كره یا روغن مایع به سوپ اضافه نمود. افزودن كره یا روغن مایع به غذای شیرخوار به ویژه شیرخوارانی كه رشد كافی ندارند به رشد آنان كمك می كند.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

    #101199
    madjd
    مدیرکل

    زرده تخم مرغ را چگونه به رژیم غذایی شیرخوار اضافه میکنند؟

    #101322
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    می توان فرنی تخم مرغی برای کودک در این سن تهیه کرد:
    آرد برنج خانگی 1 قاشق غذاخوری، شیرخشک یک پیمانه، یک فنجان آب، یک عد زرده ی تخم مرغ، کره نصف قاشق چایخوری

    آرد برنج، آب و شیرخشک را با هم مخلوط کرده و میگذاریم تا بجوشد. بعد حرارت را کم می کنیم و زرده ی تخم مرغ (که قبلا از سفیده جدا شده است) را به آن اضافه می کنیم.مرتب به هم میزینیم تا بپزد. در انتها کره به غذا اضافه می کنیم.
    به دلیل داشتن تخم مرغ، بهتر است به اندازه ی یک وعده تهیه شده و در همان وعده مصرف شود.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.