میخوام وزن کم کنم اما نمیشه

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    sohila
    مشارکت کننده

من 39 سالمه 64کیلو وزن دارم جنسیت زن و قدم 157 و استخوانبندی درشتی دارم مدتی هست که می خوام چندکیلو اضافه وزنم را ازبین ببرم اما بجای کاهش داره افزایش پیدا می کنه البته من 8سال پیش زیر نظر متخصص تغذیه رژیم گرفتم و 10کیلو کم کردم الان 4کیلو برگشت وزن دارم و الان اراده ام را از دست دادم برای رژیم گرفتن چکار کنم؟

niloo65
    مشارکت کننده

اول یه نفس عمیق بکش عزیزم چرا اینقدر مضطرب و ناراحت:huh:
    تو این دنیا هیچ چیز برای اراده انسان غیر ممکن نیست:)
    – گام اول در کاهش وزن پذیرش قلبی و باورمندی به این مطلبه که اصلاح الگوی زندگی در همه زمینه ها به خصوص رسیدن به تناسب اندام نیازمند یه حرکت دائم و پایداره نه یک اقدام موقت و دوره ای
    – گام دوم یک شروع پر انرژی و با اراده است
    – گام سوم تبعیت از برنامه غذایی منظم و کارشناسی شده است
    – گام چهارم فعالیت بدنی منظم و اصولی آن هم در مشورت با یک متخصص است
    – گام پنجم صبر و بردباری است
    – گام ششم هم بی توجهی به نوسانات وزنی و گاهی افزایش وزن است (البته منظورم از نظر ذهنیه نه اینکه بی خیال وزن بشیم و همه چی بخوریم)
    در تمام این مراحل شکر وسپاس خداوند متعال به جهت همه نعمت هایی که به ما داده از جمله سلامتی و اراده انجام امور مثبت باید وجود داشته باشه:heart:
    بنده حقیر هم در خدمتم هر وقت انرژی لازم داشتی بگو کپسول انرژیتو پر کنیم:P
    [hr]
    سهیلا جان البته فراموش نکنیم که عدم کاهش وزن ممکن علل پزشکی داشته باشه که در این مورد هم پیشنهاد میکنم سری به مطب یک متخصص خوب و مطمئن مثل دکتر فرشچی بزنی تا اگر هم دلیلی داره به راحتی درمان و برطرف بشه- اگر هم این نبود باید بدونیم که از سی سالگی به بعد متابولیسم بدن به سرعت کاهش پیدا میکنه و برای فعال کردنش باید فعالیت جسمی شدیدتر بشه(البته در این موارد یه کارشناس نظر بده که خیلی بهتر از نظرات من خواهد بود، پس ای بزرگان سایت نوین از جمله خانوم دکتر مجد، خانوم قاسمی، نگهبان، جمشیدی و … سهیلا جان و بنده رو دریابید)
    موفق باشی گلم:heart:

zghasemi
    مشارکت کننده

سهیلا و نیلوی عزیز ما حواسمون به شماها هست و هر کمکی از دستمون بر بیاد در خدمتیم اما اراده و تلاش خود شما از هر چیزی مهم تر است.
    به نظر من علت افزایش وزنت مطمئناً ناپرهیزی های غذایی و عدم رعایت نکات مربوط به حفظ وزن سالم است.
    رسیدن به سطح سلامتی بالا و داشتن اندامی متناسب می تواند بهترین انگیزه برای شما سهیلای عزیز باشد. :)

farzaneh negahban
    مشارکت کننده

درسته که تغییرات متابولیسمی با افزایش سن طبیعیه و کاهش وزن رو سخت تر میکنه اما سهیلای عزیز کاهش وزن برای شما غیرممکن نیست، مهم تر از کاهش وزن حفظ وزن و ممانعت از بازگشت دوباره آن است چون هربار کار رو برای شما سخت تر میکنه، انگیزه های خودتونو تقویت کنید و همانطور که دوستمون گفتن لازمه تغییرات پایدار، اصلاح الگوی زندگی برای همیشه است نه دردوره های موقتی، موفق باشید

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.