ميوه‌ راچگونه بايد شست؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77936
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ميوه‌ها فوايد زيادي براي بدن انسان دارند البته به شرط اينكه هنگام مصرف كاملا از آلودگي‌ها پاك شده و كاملا تميز باشند پس بايد در اين‌باره دقت زيادي داشت. اتفاقا در آموزه‌هاي ديني هم به اين موضوع اشاره و در مورد آن سفارش شده است..
    امام‌صادق‌(ع) مي‌فرمايند: «هر ميوه‌اى آلودگي‌اي دارد پس هرگاه ميوه به دست تان رسيد، آن را با بشوييد و در آب فرو بريد.» اما شستن ميوه‌هاي مختلف آدابي دارد که هر کس بايد آنها را بداند.
    ميوه‌هاي درختي
    ميوه‌هاي درختي مثل سيب، پرتقال و… ممكن است دو مشكل داشته باشند؛ اول سم ناشي از سمپاشي كه اگر ميوه خوب از اين آلودگي پاك نشود، خوردن آن باعث مسموميت و حتي گاهي مرگ مي‌شود. مخصوصا اگر باغدار سم را بيش از حد استاندارد مصرف كرده باشد، حتي با گرفتن پوست ميوه نمي‌توان آن را با خيال راحت مصرف کرد چون گاهي ميزان اين سم آنقدر زياد است كه نه‌تنها با شستن از روي پوست پاك نمي‌شود بلكه به گوشت ميوه هم رسيده و كندن پوست هم فايده‌اي ندارد. آلودگي ديگري كه ممكن است ميوه‌هاي درختي داشته باشند، ناشي از اضافه كردن مواد نگهدارنده به آنها در انبارها و سردخانه‌هاست. گاهي ميوه‌ها را مدتي در سردخانه‌ها انبار مي‌كنند تا در زمان نياز وارد بازار ‌شود و براي نگه داشتنشان در طولاني‌مدت، مواد شيميايي‌اي به ميوه يا كاغذي كه در آن پيچيده شده، مي‌زنند و اين ماده نگهدارنده در ميوه مي‌ماند. پس برخلاف تصور ميوه‌هاي درختي را بايد با دقت زياد شست.
    براي شستشوي ميوه‌هاي درختي بايد آنها را ابتدا با آب و بعد كفابي تشكيل شده از مايع ظرفشويي و آب شست به اين ترتيب كه در هر ليتر آب، 5-3 قطره مايع ظرفشويي ريخت و ميوه‌هايي كه با آب شسته شده، 4-3 دقيقه در آن قرار داد و بعد دوباره آب كشيد. در اين صورت مي‌توان ميوه را با خيال راحت خورد و نيازي به گندزدايي با كلر يا مواد ديگر ضدعفوني‌كننده خوراكي‌ها ندارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.