ميـگو پلـو

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70699
    susan
    مشارکت کننده

    مواد لازم:

    ميگو ريز پلويي: 500 گرم
    گوجه‌فرنگي درشت: 3عدد
    سماق: 2 قاشق غذاخوري
    برنج: 600 گرم، معادل 3 پيمانه
    روغن مايع: به ميزان لازم
    كره: 100 گرم
    زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري
    پياز درشت: يك عدد
    فلفل‌دلمه‌اي: نصف يك عدد در صورت تمايل
    پودركاري: يك قاشق چاي‌خوري
    پودر تخم گشنيز: يك قاشق چاي‌خوري


    روش تهیه :
    ابتدا برنج را كه از 3 تا 4 ساعت قبل خيس كرده‌ايم با 4 پيمانه آب مي‌جوشانيم و به آن مقداري كره و 2 تا 3 قاشق غذاخوري روغن مايع اضافه مي‌كنيم و به حالت كته‌اي دم مي‌كنيم. در تابه‌اي جداگانه پياز و فلفل‌دلمه‌اي را ريز خرد كرده و به آن پودكاري، تخم گشنيز و زردچوبه اضافه مي‌كنيم. ميگوها را داخل مواد ريخته و همه را با هم خوب سرخ مي‌كنيم. گوجه‌فرنگي‌ها را ريز خرد كرده به مواد اضافه مي‌كنيم ، بقيه كره را نيز داخل مواد مي‌ريزيم و اجازه مي‌دهيم آب گوجه‌ها كشيده شده و جا بيفتند. برنج را داخل ظرف كشيده لابه‌لاي آن را زعفران آب كرده مي‌ريزيم، از مواد ميگو روي آن قرار داده و روي تمام مواد سماق مي‌پاشيم و سرو مي‌كنيم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.