متخصصان انگلیسی و ایتالیایی معتقدند که مصرف سه عدد موز در روز خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش می دهد.
مصرف یک عدد موز در وعده غذایی صبحانه، یک عدد در وعده غذایی نهار و یک عدد نیز در هنگام عصر پتاسیم لازم برای کاهش شانس لخته شدن خون در مغز را تامین می کند.
این یافته ها نشان می دهد که هزاران مورد از موارد سکته های مغزی می تواند با مصرف مواد غذایی حاوی پتاسیم از قبیل اسفناج، شیر، خشکبار، ماهی و عدس پیشگیری شود.
این متخصصان دریافتند که دریافت ۱۶۰۰ میلی گرم پتاسیم در روز می تواند تا حدودی خطر سکته مغزی را کاهش دهد. هر عدد میوه موز به طور متوسط حاوی ۵۰۰ میلی گرم پتاسیم است که میزان فشار خون را کاهش می دهد.
مقدار کم پتاسیم منجر به ضربان نامرتب قلب، حساسیت و اسهال می شود.