موادغذايي مضر براي مبتلايان به آرتريت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81113
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    گوشت قرمز:
    (به ويژه اگر نقرس داريد) نقرس بر اثر تجمع اسيد اوريک به وجود مي آيد اين کريستال هاي دردناک در مفصل ها رسوب مي کند.پورين، گوشت قرمز و لبنيات پرچرب به اسيد اوريک تبديل مي شود. مصرف جگر، مغز، کليه و گوشت گوساله يا بره به مبتلايان به نقرس توصيه نمي شود.
    جايگزين: در مبتلايان بيش از ۱۶۸ گرم گوشت بدون چربي، ماهي يا طيور مصرف نشود. براي تأمين پروتئين مورد نياز از گياهاني مانند لوبيا استفاده کنيد. منيزيم موجود در لوبيا باعث شل شدن عضله مي شود و کلسيم موجود در آن در رشد استخوان موثر است.
    روغن هاي دانه سويا، ذرت، آفتابگردان و گلرنگ:
    اين مواد سرشار از اسيد چرب امگا ۶ است که باعث افزايش التهاب مي شود.
    جايگزين: روغن زيتون يا روغن مغزهاي ديگر.
    قند:
    نتايج بررسي ها حاکي از آن است که قند باعث افزايش التهاب مي شود.اين ماده مي تواند براي مبتلايان به آرتريت که دچار خستگي مفرط مي شوند، مضر باشد. از آن جا که قند سرشار از کالري است، باعث افزايش وزن مي شود که در پي آن به مفاصل فشار زيادي وارد مي شود.جايگزين: سعي کنيد از شيريني هاي طبيعي مانند ميوه ها استفاده کنيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.