-
نویسندهنوشتهها
-
۲۳ آبان، ۱۳۹۰ در ۱۲:۴۸ #71539s.samadiمشارکت کننده
منيزيم يكي از ضروريترين املاح معدني در رژيم غذايي انسان است كه براي انجام بيش از 300 واكنش بيوشيمايي در بدن مورد نياز بوده و نقش حياتي در حفظ سلامت استخوانها و قلب ايفا ميكند.مهمترين علائم كمبود منيزيم كدامند؟
با وجود اهميت حياتي منيزيم براي بدن، برخي از عوامل موجب شده كه نقش آن در سلامت بدن مورد بيتوجهي و غفلت قرار گيرد. براي نمونه، آمارها نشان ميدهد كه بيش از 80 درصد از مردم آمريكا با كمبود اين ريزمغذي اصلي مواجه هستند كه اين كمبود ميتواند به طيف وسيعي از اختلالات خفيف يا حتي بيماريهاي جدي منتهي شود.
به گزارش سايت اينترنتي ارگانيك، منيزيم در بدن موجب تسكين اعصاب و عضلات، ساخته شدن و تقويت استخوانها، آرام نگه داشتن گردش خود در بدن، كمك به خواب بهتر، مقابله با استرس، حفظ سلامت و بهداشت رواني در برابر افسردگي و نوسانات احساسي ميشود و طاقت ورزشكاران را نيز افزايش ميدهد.مهمترين علائم كمبود منيزيم عبارتند از
ـ ضعف و گرفتگي عضلات
ـ بينظمي در ضربان قلب شامل انقباضات نامنظم عضله قلب و يا افزايش ضربان قلب
ـ سفتي و ضعف استخوانها
ـ عدم تعادل در ميزان قند خون
ـ سردرد
ـ بالا رفتن فشار خونيك رژيم غذايي ايدهآل و مناسب بايد حاوي مقادير كافي از منيزيم باشد؛ اما متاسفانه گرايش به مصرف مواد غذايي فرآوري شده، طبخ زياد غذاها و مشكلات معمول گوارشي، مانع از جذب كافي اين ماده معدني مهم در بدن ميشود.
بهترين منابع غذايي حاوي منيزيم شامل اسفناج، كلم بروكلي، تخمه كدو، دانههاي گياه كتان، كنجد، نعناع و گياه خردل است. علاوه بر آن خيار، لوبيا سبز و تخمه آفتابگردان نيز از منابع غني از منيزيم محسوب ميشوند.
علاوه بر اينها ميتوان كمبود اين عنصر حياتي را با مصرف مكملها نيز جبران كرد. البته براي افرادي كه به دليل اختلالات گوارشي با هضم مكمل منيزيم مشكل دارند، روغن منيزيم توصيه ميشود. در صورت نياز به مصرف مكملها نيز توصيه ميشود كه اين اقدام با مشورت متخصص انجام شود.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.