محققان آمریکایی می گویند افرادی که منیزیم زیاد مصرف می کنند 2 برابر دیگران کمتر احتمال دارد به دیابت مبتلا شوند.
29 سپتامبر- nutrition laمحققان دانشگاه کارولین جنوبی پس از مطالعه 20ساله روی 4500 داوطلب 18 تا 30 سال و مطالعه روی میزان مصرف منیزیم آنها اعلام کردند که مصرف 200 میلی گرم منیزیم برای هر 100 کالری مصرفی می تواند تا 2 برابر احتمال ابتلا به دیابت را در مقایسه با مصرف 100 میلی گرم منیزیم برای هر 1000 کالری کاهش دهد. به نظر می رسد مصرف منیزیم سبب بهبود حساسیت به انسولین شده و میزان التهاب را کاهش می دهد که همین امر سبب کاهش احتمال ابتلا به دیابت می شود. منابع غذایی خوب منیزیم عبارتند از: دانه ها، مغزها، آجیل، سبزیجات برگی شکل مثل کلم و اسفناج، غلات سبوس دار و حبوبات مثل لوبیا و سویا. تصفیه کردن غلاتی مانند آردگندم و برنج و فرایند غذاها مانند شکر، سبب از بین رفتن املاح از جمله منیزیم می شود.
منبع:هفته نامه سلامت / سایت غذا و سلامت