-
نویسندهنوشتهها
-
۲۱ مهر، ۱۳۹۴ در ۱۱:۳۰ #92088m.adibianمشارکت کننده
یک دستیار تخصصی طب سنتی با بیان اینکه غلبه حرارت و سومزاج گرم بر کلیه عامل اصلی بروز دیابت از دیدگاه ابوعلی سینا است, غذاهای مفید برای دیابتیها را تشریح کرد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از تسنیم, مریم مقیمی درباره موادغذایی توصیه شده برای دیابتیها اظهار داشت: غلبه حرارت و سومزاج گرم بر کلیه عامل اصلی بروز دیابت از دیدگاه ابوعلی سینا است.
به گفته وی تشنگی بدون سیراب شدن, لاغری, سقوط اشتها, تیرگی و فساد رنگ چهره و تعریق کم از نشانههای بارز دیابت است.
این دستیار تخصصی طب سنتی ایران بیان داشت: از موادغذایی مفید برای دیابتیها میتوان موادغذایی ترش مانند غوره, آبغوره, آبلیمو, سماق, زرشک را اشاره کرد.
مقیمی بیان داشت: از میان گوشتها گوشت بره و بزغاله یک ساله, گوشت ماکیان, ماهی همچنین از میان نوشیدنیها ماءالجبن بسیار برای دیابتیها مفید است.
این دستیار تخصصی طب سنتی ایران افزود: موادغذایی سرد و تر مانند جو, اسفرزه, نخود, سیب, توت سیاه, گزنه, گشنیز, شلغم, قره قاط نیز برای دیابتیها بسیار مفید بوده، همچنین دیابتیها از مصرف و پرهیز از غذاهای خیلی شیرین, شور, تند باید پرهیز کنند.
مقیمی ادامه داد: غذاهای لطیف مانند آبگوشت بلدرچین, آبگوشتی از گوشت گوسفند, سیب رنده شده, انار, “به” برای دیابتیها بسیار مفید است.
وی گفت: دیابتیهایی دارای مزاج سرد و تر هستند, باید از موادغذایی گرم و خشک در رژیمشان به کار گیرند، همچنین افراد سرد و تر چاق پف آلود هستند بسیار آرام و کُند هستند.این دستیار تخصصی طب سنتی ایران بیان داشت: دیابتیها از مصرف ماکارونی, کله پاچه, حلیم, غذاهای غلیظ باید پرهیز کرد چرا که از مصرف این غذاها خون غلیظی تولید میشود که موجب افزایش قند خواهد شد.
مقیمی اضافه کرد: در بیماریهایی که خطر گرفتگی عروق وجود دارد نباید غذاهای سنگین و غلیظ داده شود همچنین انسداد عروق از مشکلاتی است که دیابتیها با آن رو به رو خواهند شد.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.