مصرف چه نوع غذاهایی “ریفلاکس” معده را تشدید می‌کند؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81220
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    40 درصد افراد یک بار در هفته ریفلاکس معده را تجربه می‌کنند.
    ریفلاکس معده بازگشت ترشحات و محتویات معده به داخل مری است. اگر این بازگشت در شبانه روز بیشتر از چهار دقیقه طول بکشد غیرطبیعی است.
    افزایش وزن زمینه ساز بروز ریفلاکس معده است. از زمانی که افراد جامعه به سمت اضافه وزن می روند، هفت درصد آنها هر روز و 20 درصد هفته‌ای یک بار ریفلاکس معده را تجربه می‌کنند.
    مصرف مواد غذایی که دریچه انتهایی مری را شل کند، مصرف چای غلیظ، نعناع، کاکائو، نوشابه، چربی، بستن کمربند محکم، فعالیت فیزیکی شدید بعد از غذا و غیره نیز از جمله دیگر دلایل بازگشت محتویات معده به مری هستند.
    ترش شدن دهان، سوزش انتهای قفسه سینه و … از مهمترین علائم ریفلاکس معده است.
    ازگشت محتویات معده به مری اگر درمان نشود باعث آسیب انتهای مری خواهد شد و اگر محتویات معده بالاتر بیاید و وارد حنجره شود می تواند علائم تنفسی و سرفه‌های شبانه ایجاد کند.
    توصیه می‌شود افراد وزن خود را کم کنند، بلافاصله بعد از غذا دراز نکشند و مصرف مواد غذایی چرب و همچنین خوراکی‌های ترش را محدود کنند.
    اگر با راهکارهای ساده مشکل فرد برطرف نشد از داروهای کاهنده اسید معده استفاده می‌شود تا اگر موادی از معده به مری وارد شد کمتر ماهیت اسیدی داشته باشد. مصرف دارو چنانچه با بکارگیری روش‌های صحیح زندگی باشد، بهتر جواب خواهد داد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.