آنچه مسلم است ترک اين ماده غذايي لازم نيست، آنچه مهم است انتخاب گوشتي است که سرشار از پروتئين و کمچرب توصيه باشد. از طرفي به جرات ميتوان گفت که بسياري از مواد مغذي موجود در گوشت که به آن خاصيت ميبخشد در ساير منابع غذايي نيز وجود دارد و ميتوانيد با مصرف آنها مثلا؛ «آهن»، «روي»و… را تامين کنيد. مصرف پروتئين پيشنهادي و روزانه 141تا170گرم پيشنهاد شده که از منابع متفاوتي همچون؛ گوشت کم چرب، آجيل و غذاهاي دريايي تامين ميشود و از طرفي توصيه ميشود که بيش از510 گرم گوشت قرمز پخته شده در هفته مصرف نشود. متاسفانه در کشور ما هنوز طبقهبندي گوشتها با در نظر گرفتن درصد چربي آنها به درستي رايج نيست و به همين دليل بايد خود فرد مراقب چربي احتمالي گوشت باشد و به ميزان کاملا متعادل مصرف کند.
گوشت کم چرب به چه گوشتي گفته ميشود؟
به بستهبنديهاي گوشت در صورتي ميتوان برچسب کم چربي زد که 85 گرم آن کمتر از 10 گرم چربي، 4/5 گرم چربي ا شباع شده و کمتر از 95 ميليگرم کلسترول داشته باشد.
آيا گاوي که تغذيه علفي داشته، گوشت کم چربتري دارد يا گاوي که تغذيه حبوبات دارد؟
گاوهايي که تغذيه عمده آنها علف بوده است، کمچربتر از گاوهايي هستند که تغذيه آنها حبوبات بوده است. همچنين گوشت اين گاوها امگا3 بيشتري نيز دارد. اما بطور کلي مقدار اسيدِچرب امگا3 در هر دو نوع گوشت کم است، در حاليکه ماهي، روغن سبزيجات، آجيل و دانهها منبع بهتري از اسيدِچرب امگا3 هستند