مصرف چربی و سرطان پستان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79916
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    بین احتمال وقوع سرطان پستان با مقدار کل چربی مصرفی فرد (چه حیوانی و چه گیاهی) ارتباط مستقیم ثابت شده ای وجود دارد. بخصوص احتمال این ارتباط در عود بیماری بیشتر از احتمال در وقوع اولیه است. پس اگرچه به همة خانم ها باید پیشنهاد کرد که چربی کمتری مصرف نمایند، لیکن در مبتلایان به سرطان پستان این توصیه اهمیت ویژه تری پیدا می کند، چرا که این کار مشخصاً شانس عود بیماری را کم می کند.
    بهتر است به این خانمها پیشنهاد شود که مصرف چربی های حیوانی را در غذا بسیار محدود کنند و در ضمن بجای آن چربی های غیرحیوانی که یک پیوند غیر اشباع دارند مثل روغن زیتون، روغن بادام، روغن بادام زمینی را جایگزین نمایند. علاوه بر منبع چربی مصرفی انواع خاصی از اسیدهای چرب نیز در این حوزه مورد توجه قرار گرفته اند.
    به گونه ای که محققان دانشگاه گوئلف کانادا در یک پژوهش دریافتند که مصرف طولانی مدت امگا 3، نقش موثری را در جلوگیری از ابتلا به سرطان پستان ایفا می‌کند. شواهدی وجود دارد که مصرف اسیدهای چرب حاوی امگا-3 مشخصاً باعث بهبود اشتها در حین شیمی درمانی می شود و شواهد کمی هم وجود دارد که شاید احتمال عود را کمتر کند (شواهد در مورد دوم ناکافی است) اما اینکه به کسانی که اشتهای خوبی دارند در حین شیمی درمانی توصیه شود تا برای کاهش عود سرطان امگا-3 مصرف نمایند، هنوز قابل دفاع نیست. فعلاً می توان به تمام این بیماران این توصیه را نمود که مصرف مواد غذایی حاوی امگا-3، بخصوص غذاهای دریایی و بویژه ماهی را در وعده های غذایی خود بیشتر کنند. خوردن سایر مواد غذایی حاوی امگا 3 نظیر گردو، بذر کتان و روغن کانولا هم توصیه می شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.