-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۸:۱۸ #78964neda.mousaviمشارکت کننده
پروبیوتیکها آلرژی کودکان را کاهش میدهد
تحلیلهای جدید از تحقیقات گذشته نشان میدهد که کودکانی که مادرانشان هنگام بارداری پروبیوتیک مصرف کردهاند و یا خود در اوایل زندگی از مکملهای به اصطلاح باکتری خوب استفاده کرده کمتر در معرض خطر آلرژی قرار دارند.دکتر «اریک فورنو» از بیمارستان کودکان پیتزبورگ در آمریکا گفت: پزشکان معمولاً نه پروبیوتیکها را برای زنان باردار یا کودکان کم سن رد میکنند و نه آن را توصیه میکنند و هنوز برای تغییر این رویه بسیار زود است اما بر اساس نتایج تحقیقات ما پروبیوتیکها دارای اثر محافظتی نسبت به آلرژی هستند اما پیش از توصیه عمومی به مردم باید مطالعات بیشتری انجام دهیم.
محققان اظهار داشتند: باکتریهایی که در معده و سیستم گوارشی زندگی میکنند به سلامت سیستم ایمنی بدن مرتبط هستند. استفاده کافی از محصولات غذایی پروبیوتیک ممکن است از یک سیستم ایمنی سلامت نیز پشتیبانی کند.
بر اساس اظهارات فورنو، از آنجا که آلرژیها و آسم هر دو از پاسخهای فوق حساس ایمنی نشأت میگیرند، چندین آزمایش تأثیر مکملهای پروبیوتیک را روی این شرایط بررسی کرده است.
آزمایشها اغلب از مکملهای پروبیوتیکی استفاده کرده که در شکل قرصی وجود دارد، چرا که کنترل آن سادهتر است، اما علتی وجود ندارد که بخواهیم باور کنیم محصولات پروبیوتیک لبنی چون ماست دارای چنین تأثیری نیستند.
اعضای تیم وی نتیجه 25 آزمایش مکمل را که طی بارداری یا نخستین سال زندگی کودک مصرف شده بود بررسی کردند. در همه تحقیقات مادران و نوزادانی که پروبیوتیک و یا دارونما مصرف کرده بودند را در مقایسه با یکدیگر قرار دادهاند.
شرکتکنندگان در این تحقیق از دوزهای روزانه پروبیوتیک استفاده میکردند و در برخی از موارد این استفاده برای چندین ماه تا یک سال ادامه داشته است.
علیرغم تأثیر مثبت پروبیوتیکها روی کاهش ابتلای کودکان به آلرژی این مسئله روی ابتلا به آسم آنها تأثیرگذار نبود.
نتایج این تحقیقات به صورت مشروح در مجله علمی پزشکی کودکان منتشر شده است.
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه
۱۹ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۹:۳۴ #101294zghasemiمشارکت کنندهمفیدترین و رایجترین باکتری های به کار رفته کدامیک میباشند؟
۱ مهر، ۱۳۹۲ در ۰۸:۴۹ #101321neda.mousaviمشارکت کنندهمعمولا گونه های بیفیدوباکتر و اسیدوفیلوس در غنی سازی لبنیات با پروبیوتیک مورد استفاده قرار می گیرند. این سوش ها تولید کننده ی اسیدلاکتیک در بدن هستند. تعداد میکروارگانیزم های فعال موجود در آنها 1 میلیون است (البته در ایران) و مدت ماندگاری و اثربخشی این سوش ها تا حدود 3 هفته پس ازتولید محصول می باشد.
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.