مصرف پروبیوتیک ها در بارداری مزایایی برای مادر و نوزاد به ارمغان می آورد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69626
    nikbakht
    مشارکت کننده

    پروبیوتیک های حاوی میکرو ارگانیسم های مفید می باشند و بسیاری از میکروارگانیسم های مفید به طور طبیعی در دستگاه هاضمه وجود دارند و اگر میکروارگانیسم هعا مفید از بدن ما حذف شوند مستعد عفونت و کمبود ویتامینها و مواد معدنی می گردیم.
    وقتی دستگاه گوارش آغشته به باکتری های مفید شود از رشد بی رویه باکتری های متجاوز و نامطلوب نظیر سالمونلا ممانعت می کند. بارداری موجب می شود که سیستم ایمنی دشوارتر کار کند و افزایش دریافت پروبیوتیک ها ممکن است خطر سرماخوردگی و عفونت های تنفسی را کاهش دهد و تحقیقات همچنین نشان می دهند که پروبیوتیک ها همچنین در پیشگیری از عفونت های دستگاه ادراری و التهابات پوستی مثل درماتیتیس و دیگر عارضه های رایج دوران بارداری مفید است. همچنین مصرف پروبیوتیک ها مزایایی را برای جنین در بر دارد و به تقویت سیستم ایمنی نوزاد کمک می کند.
    مطالعات نشان داده اند که مادرانی که مصرف پروبیوتیک ها را در بارداری افزایش دادند ریسک ابتلا به آلرژی در فرزندشان به میزان 50% کاهش یافت (به ویژه مواردی نظیر اگزما، آسم، درماتیتیس ناشی از پاسخ به آلرژی).
    مصرف مکمل پروبیوتیک در کودکان مبتلا به درماتیتیس موجب کاهش بسیاری از علایم می شود و راه حل خوبی است. مادران شیرده ای که از پروبیوتیک ها استفاده می کنند این مزایا جهت تقویت سیستم ایمنی را از طریق شیر به فرزندشان منتقل می کنند .
    غذاهای پروبیوتیک عبارتند از: ماست، دوغ کفیر، پنیر cottage ، دیگر سبزیجات و فر آورده های تخمیری.

    منبع: Thomas Jefferson University

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.