کسانی که علاقه به خوردن پای کدو حلوایی دارند، عمرشان طولانی تر می شود.
ماده آلفا ـ کاروتن موجود در کدو حلوایی یکی از مواد طبیعی است که این نقش مفید و مهم را ایفا می کند.
آلفا ـ کاروتن در بسیاری از میوه هایی که به رنگ زرد پرتقالی هستند، وجود دارد و در حفظ سلامت بدن بسیار مهم است.
علاوه بر این، ماده دیگری به نام بیت ـ کاروتن هم در کدو حلوایی وجود دارد که زیر مجموعه بتاکاروتن است و مزایای بسیار زیادی برای سلامت بدن به ویژه خاصیت ضد سرطانی دارد.
این مواد با یکدیگر بدن را سالم تر و شاداب تر نگه می دارند و بر طول عمر انسان می افزایند.
به گزارش هلت کرنیوز، گروه خاصی از متخصصان در مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا اخیرا مطالعات دقیق تری را روی تاثیرات آلفاکاروتن روی بدن در صورت مصرف مداوم و برای یک دوره کافی طولانی، انجام داده اند.
آن ها متوجه شدند: با مصرف پای کدو حلوایی یا همان کدو تنبل احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری ها به میزان چشمگیری کاهش می یابد و بر طول عمر انسان افزوده می شود.